Studenten leven.

Door: A.Hoogendoorn

Blijf op de hoogte en volg Arrien

10 Oktober 2013 | Verenigde Staten, Mount Vernon

We zijn alweer bijna 4 weken, tijd gaat steeds sneller voorbij echt ongelofelijk! Met andere woorden heb het steeds meer naar mijn zin.

Afgelopen zondag(6 oktober) Eindelijk naar Little Mountain Park gerent, 7.5km rennen en een klim van 300m en dan weer terug. Heb het gedaan met een glimlach op mijn gezicht, prachtig weer en het ging me gemakkelijker af dan verwacht. Heel mooi uitzicht gehad over Mount Vernon, heb wat foto's gemaakt met me mobiel dus kwaliteit sucks.

Deze week ook de eerste toetsen gehad wiskunde & Communicati, wacht helaas nog op de resultaten, heb ook al een presentatie moeten doen en dat ging top maar goed ook want ik ga er nog heel wat moeten doen...en de volgende staat alweer gepland. De stof wordt er helaas niet makelijker op maar begin het wel steeds better op te pakken.

Deze week ook een klassen foto gemaakt... hoef denk ik niet veel meer te zeggen de foto zegt genoeg.

Ik moet alleen wat zien te vinden op het afwassen en het wassen.... Dat is het enige wat niet echt beter word met de tijd, moet daar toch maar iets voor bedenken.

Van de week een heerlijk sandwich gegeten met Mayonaise, mosterd, ham, kipfile en augurken en het was lekker. eet ook al PB & J op een Engelse muffin...Dus de veramerikanisering is al begonnen, enige wat het remt is mijn hoeveelheid sporten!

Komend weekend gezellig huiswerk maken met wat andere mede-studenten, beetje engels praten met andere internationale student en op zondag aziaten inmaken met voetbal!

En om het nog beter te maken Bro Markus Ronaldus Dorlandos komt met kerst deze komt op.

• 11 Oktober 2013 - 07:33

Mams:

Dat is gaaf!!!!!! Hebben julie iets om naar u it te kijken. Fkijn dat t allemaal goed gaat!
    Xxxxxxxxxx

• 11 Oktober 2013 - 15:51

Liezet:

Hey Arrien,

Je ziet er fantastisch uit!!!

• 11 Oktober 2013 - 17:08

Anita:

Wat nou? zo'n zelfstandige jongen zich druk maken om een beetje afwas en wassen?:)
    Je maakt inmiddels al "Gezellig" huiswerk nou dat komt dan helemaal goed...

• 11 Oktober 2013 - 18:59

Oma:

he stoere bink!heb je last van hoogtevrees??????????
    en van afwassen krijg je mooie schone handen!!!!!
    en wassen ....ff keren...xxxxxxxxx

• 11 Oktober 2013 - 19:08

Erik:

thanks voor de update, zal een beetje engelse woorden gebruiken, zie dat jij dat ook al (onbewust) doet. (better :))
    Die aziaten zitten ook overal he! Go kick there ass! haha. Ciao

• 11 Oktober 2013 - 22:08

John & Jacoline:

Lekker bezig Arrien!!
    Nice pics too!
    Erg leuk om je verhalen te lezen en over hoe het met je gaat daar in the states.

Zo te zien is daar nog lekker weer, hier is de mindere kant van herfst inmiddels bezig...regen, wind en kou...brrrr.

Cheers dude and make the most out of it!!
    J&J