Food

Door: A.Hoogendoorn

Blijf op de hoogte en volg Arrien

24 September 2013 | Verenigde Staten, Mount Vernon

Vandaag naar een supermarkt geweest die "Dutch Food" had(zie foto's) Nooit verwacht dat ik dit hier zou aantreffen!

Ben inmiddels al naar verschillende supermarkten geweest Wallmart bijvoorbeeld en bijna bij elke kom je wel producten van Knorr en Maggie tegen. Voor de rest valt de grote van de supermarkten en het eten zelf wel redelijk mee is wel groter dan wij gewend zijn maar nog niet grootst. Dit komt zeer waarschijnlijk ook door het feit dat ik in een vrij klein en rustig dorp woon :) Wat hier al wel ongeloofelijk is is fastfood, zoveel fastfoodketens ze hier al hebben in dit plaatsje echt ongeloofelijk. Op de snelweg heb je bij elke afslag(echt elke afslag) gewoon fastfoodketens zitten(MacDonalds,BurgerKing,KFC etc.)dus ook niet een maar gelijk drie of vier....

Snel even wezen googlen op overgewicht in United States en het is echt mindblowing: http://www.cdc.gov/nchs/data/hestat/obesity_adult_09_10/obesity_adult_09_10.htm Ik blijf wel van de fastfood af!

• 30 September 2013 - 10:59

Saar:

Hoii !! Nou ben je ver weg, maar door middel van het eten toch een beetje thuis ;)! Hihii.. En gezien het onderzoek kan je je maar beter bij het hollandse food houden en niet teveel van de amerikanen overnemen :P! XXX

• 23 Oktober 2013 - 18:51

Anne:

je moet een keer echte erwtensoep voor die gasten maken :P